Nyheder26. november 2013

Det er ikke et filmkys

Stenspil og Lyby lufter forholdet offentligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/ff2d511206484cb09f95e737fb3eb481.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Det er ved at være et år siden, at SE og HØR afslørede, at Troels Lyby havde forladt sin kone Tanja til fordel for kollegaen Cecilie Stenspil, som bl.a. er kendt for TV-serien "Livvagterne". Umiddelbart før forholdet blev afsløret, havde Cecilie brudt med sin kæreste igennem ni år, skuespilleren Mads M. Nielsen.

Cecilie Stenspil med bolsjefarvet hår

Kærligheden mellem Lyby og Stenspil begyndte at blomstre under teaterforestillingen "Next to Normal", som de spillede sammen i sidste forår på Nørrebro Teater. Og det viste sig at være alt andet end en hurtig affære mellem de to. Nu viser Stine Stenspil og Troels Lyby kærligheden offentligt.

Bor sammen
Troels Lyby har netop købt en villalejlighed på Amager, somhan i øjeblikket går og sætter istand. Hans 34-årige kæreste er naturligvis flyttet med, og selvom kun Troels Lyby står på det 2½ millioner kroner dyre skøde,har Cecilie også noget at skulle
have sagt - i hvert fald når det gælder indretningen af kærlighedsreden. Parret er bl.a. blevet spottet hånd i hånd i IKEA, mens de forsynede sig med ting til deres nye hus, som er 127 kvadratmeter stort og har fire værelser.

Lyby flytter ind hos Stenspil

Meget forelskede
I modsætning til i begyndelsen af deres forhold, hvor de aldrig blev set sammen og skiftedes til at snige sig ind og ud af den opgang i indre by, hvor Lyby havde lejet en lejlighed, har de nu ikke længere travlt med at skjule deres kærlighed til hinanden.

Det var tydeligt, da de forleden kom ud af villalejligheden sammen og satte kursen mod Folketeatret, som Cecilie i øjeblikket er tilknyttet. Fremme ved destinationen kunne de slet ikke holde fingrene - eller læberne - fra hinanden. Efter den søde afsked kørte Troels Lyby i bilen, mens hans kæreste fortsatte til fods.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7c9b7fc354fa4a31b5810767b3258347.jpg


lykken lyser ud af det nyforelskede par (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sponsoreret indhold