Nyheder12. september 2017

Derfor valgte Nichlas Isabella fra - selv om han havde FLEST følelser for hende

I aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” tog landmanden Nichlas fra Rødding en svær beslutning: Han sagde farvel til den smilende singlepige Isabella, selv om det var hende, han havde udviklet flest følelser for. Og der var en helt særlig grund til, at han valgte Isabella fra, forklarer han til SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170829_wen_-_nichlas_49.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Følelserne sad helt ude på tøjet i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed”.

Her skulle landmanden Nichlas fra Rødding sige farvel til én af pigerne – og det var bestemt ikke en let beslutning, for Nichlas valgte at sende den pige hjem, som han havde fået aller-flest følelser for.

Sommerfuglene var begyndt at flakse rundt i Nichlas’ mave, når han tænkte på 27-årige Isabella.

Alligevel var det hende, han valgte at sende hjem i aftenens afsnit. Og det var der en helt særlig grund til, fortæller den unge landmand til SE og HØR.

Han kunne nemlig mærke, at hans følelser ikke var gengældt. Isabella følte ikke det samme for ham, som han følte for hende. Og derfor tog han den svære beslutning at sende hende hjem.

- Hun følte, at det var lige tidligt nok. At det gik for stærkt. Hun skulle lige have haft lidt mere tid, siger Nichlas til SE og HØR og forklarer, at han – trods sine følelser for Isabella – valgte hende fra for at ”beskytte sig selv”, som han udtrykker det:

- For tænk hvis jeg fik endnu flere følelser, og de så alligevel ikke blev gengældt. Derfor valgte jeg hende fra. Men det var hårdt, fortæller den unge landmand.

Han valgte at gå til bekendelse og fortælle Isabella om sine følelser, mens de sejlede rundt i en lille båd. ”Jeg har fået lidt følelser for dig. Jeg kan godt se mig sammen med dig på sigt”, sagde Nichlas blandt andet til Isabella i aftenens afsnit.

Til SE og HØR forklarer han, at han tror, at Isabella blev en smule skræmt over hans direkte ordvalg:

- Jeg fortæller det jo direkte til hende, og på en eller anden måde fornemmede jeg, at det kom lidt som et chok for hende. Fordi det allerede på det tidspunkt var rimelig stærke følelser. Jeg kunne også fornemme på hende, at det var lidt overraskende for hende, at det var gået så hurtigt, siger Nichlas, der i dag ærgrer sig over, at han ikke fortalte Isabella om sine følelser på en anden måde:

- Jeg ville nok have ønsket, at jeg havde formuleret mig på en anden måde. At jeg havde formuleret mig på en lidt blidere måde. Det var nemlig meget direkte, jeg fortalte hende det, siger Nichlas og tilføjer, at det jo kunne tænkes, at hun selv med tiden ville få følelser for den unge landmand, hvis han havde bedt hende om at blive boende på gården.

Men Nichlas valgte altså at sende Isabella hjem.

Og nu kæmper Mie og Maria om at vinde hans hjerte og kærlighed. Hvordan det går den unge landmand, kan du se, når næste afsnit bliver sendt på tirsdag klokken 20.00 på TV 2.

Du kan se billeder af landmanden Nichlas i det store galleri herunder:

Landmanden Nichlas (Landmand søger kærlighed 2017)

Sponsoreret indhold