Nyheder28. november 2015

Derfor græd Morten Kjeldgaard over sin far

Faderen, der er syg af lymfekræft, havde lovet Morten Kjeldgaard, at han ville komme og se ham danse i finalen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_12-132-cpo.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det var en meget bevæget Morten Kjeldgaard, der fredag aften kæmpede for at holde tårerne tilbage, da han fortalte, at hans forældre sad i Forum Horsens og så ham danse finalen i Vild med dans med skuespillerinden Stephania Potalivo.

Men der er en særlig grund til, at det betød så meget for danseren, at hans familie fulgte med fra sidelinjen.

- Mine forældre har ikke været og se nogle af live-udsendelserne, fordi min far er syg af lymfekræft, men han havde sagt, at hvis vi kom i finalen, så ville han uden tvivl komme og se det, så det betød rigtig meget, fortæller danseren, der måtte nøjes med en andenplads i konkurrencen.

Men forældrene Bo og Inge-Lise Kjeldgaard heppede fra tilskuerpladserne på deres søn, der for første gang var i finalen.

- Jeg ved, hvor stolt min far er, og han har fra starten sagt "Du skal vinde, Morten", det er jo typisk for forældre.

- Jeg er sikker på, at han er meget stolt. Jeg nåede lige at sige hej, inden de tog ind på deres hotel, det har været en lang dag for dem, siger Morten Kjeldgaard, der undervejs i showet ikke kunne dvæle for meget ved tanken om, at hans forældre kun sad få meter fra dansegulvet.

- Jeg kunne slet ikke se derover, hvor de sad, fordi jeg kunne mærke, at det bare betød rigtig meget. Det er bare en kæmpestor dag, siger Morten Kjeldgaard.

[node:aller-related-content]

Selvom sejren tilfaldt skuespillerinden Ena Spottag og hendes partner, Thomas Evers Poulsen, er danseren glad for, at han nåede så langt med skuespillerinden.

- Det er uvirkeligt på alle områder, og når jeg får det her på afstand og tænker på alle de flotte ord, jeg har fået med på vejen, vil jeg garanteret være rigtig, rigtig stolt. Der er et lille gran af skuffelse, men at Ena og Thomas vinder er helt okay, siger han.

Sponsoreret indhold