Derfor fik jeg børn alene

Mia Lyhne synes bestemt ikke, at det er en dans på roser at være alenemor

Mia Lyhne synes bestemt ikke, at det er en dans på roser at være alenemor

Foto: Kaspar Wenstrup"Klovn"-stjernen Mia Lyhne er mor til tvillingepigerne Andrea og Asta, som er kommet til verden ved hjælp af en donor.

For selvom skuespilleren allerede som ung ønskede sig at blive gravid, lykkedes det aldrig på naturlig vis. Eller nærmere: Det lykkedes aldrig at finde en mand, der var med på ideen. Det skriver SØNDAG.

- Men jeg kan ikke være fortaler for det, fordi for mig har det ikke været et valg at få børn alene. Jeg mødte bare ikke manden. Og derfor var det sådan, det blev, siger Mia Lyhne til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Se hele interviewet med Mia Lyhne her


. Mia Lyhnes unger Asta og Andrea er ligeså charmerende som deres mor (Foto: Thomas Laursen)

LÆS OGSÅ: Mia Lyhne: Det er ikke nemt at finde den rigtige

Modsat hvad mange måske tror, er det altså ikke fordi, hun prioriterede skuespillerjobbet frem for familielivet, at hun blev mor sent.

- Men overhovedet ikke. At få karriere og børn til at hænge sammen har jeg aldrig tænkt på som et problem. Jeg kom til at vente, fordi de mænd, jeg var kæreste med i de år, ikke ville have børn, desværre. Og pludselig var det ved at være for sent, siger hun.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen blev gravid som 47-årig: Troede, det var overgangsalderen

Og selvom Mia Lyhne med sit evige gode humor og smukke smil virker som om, det er en leg at være alenemor, kræver det alligevel en del at tage sig af sådan to størrelser uden et par eksta hænder.

- Jeg må indrømme, da børnene var helt små, og det var op hver tredje time og give mad, da ønskede jeg tit, at vi havde været to om det. Og sådan har jeg det for så vidt stadig, siger hun til SØNDAG.

LÆS OGSÅ: Mia Lyhne er blevet forstadsfrueUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close