Nyheder15. august 2011

Derfor er Michael Kristiansen hot

Vært på TV-Avisen, Mette Walsted Vestergaard, afslører hvorfor hun faldt pladask for den politiske kommentator fra Mogensen & Kristiansen
https://imgix.seoghoer.dk/media/7149c988b58b4fe981f8a66fff734f8e.jpg
 foto: All Over

Når den politiske kommentator Michael Kristiansen normalt går på skærmen, er det sammen med makkeren Peter Mogensen i programmet Mogensen & Kristiansen på TV2 NEWS. Og som regel er det Peter, der løber med spaltepladsen i landets blade, ikke mindst på grund af sin egenskab som Cecilie Frøkjærs kæreste.

Men Michael Kristiansen kan altså også noget med damerne.

I privaten danner han nemlig par med den 38-årige vært på TV-Avisen, Mette Walsted Vestergaard, som han også har datteren Agnes sammen med. Og i denne uges Søndag fortæller den dygtige nyhedsvært hvorfor det helt præcist var, at hun faldt for Michael ved at middagsselskab for fire år siden:

- Michael er superklog og superskarp, og det synes jeg altså er meget, meget tiltrækkende. Selvfølgelig sammen med en masse andre ting. Men klogskab, ja, det er vildt tiltrækkende, må jeg indrømme.

Når man danner par med Michael Kristiansen danner man imidlertid også par med en arbejdsnarkoman, men det er ikke noget, Mette Walsted har tænkt sig at ændre på.

- Man bruger jo lang tid på at finde den rigtige partner. Og noget af det, man søger, er et menneske, man kan have respekt for. Og så ville det da være dumt at gå ind og tilrettelægge det sådan, at man piller respekten væk. Ham, man respekterer, er ham, man mødte. Det er måske også ham, der arbejder vildt meget. Og det skal man respektere og give plads til, slår hun fast i det åbenhjertige interview.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/aa8c62197eea40d5b0a5ce2cf217f129.jpg

Sponsoreret indhold