For første gang i 15 år: Derfor er "Mads & Monopolet" aflyst i dag

Mads Steffensen.

Mads Steffensen.

(Foto: Thomas Laursen)

For mange danskere er det en tradition, at lørdag formiddag bliver brugt i selskab med "Mads & Monopolet". 

I dag bliver det dog lidt anderledes, for for første gang i 15 år har Mads Steffensen været nødt til at aflyse.

Derfor er det en genudsendelse, der her til formiddag bliver afspillet på P4. 

Det skriver Mads på Instagram. 

- I torsdags var det præcis 15 år siden, jeg første gang lavede Mads & Monopolet. Jeg har ikke misset et eneste program i 15 år. Men det gør jeg altså i dag. Forleden ramte jeg en kantsten lidt skævt, da jeg var ude at cykle og fløj ud over styret. Jeg har brækket kravebenet og to ribben, og jeg dulmer smerterne med piller og lidt morfin, skriver Mads på Instagram, hvor han også viser, hvordan han har armen i en slynge. 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

I torsdags var det præcis 15 år siden, jeg første gang lavede Mads & Monopolet. Jeg har ikke misset et eneste program i 15 år. Men det gør jeg altså i dag. Forleden ramte jeg en kantsten lidt skævt, da jeg var ude at cykle og fløj ud over styret. Jeg har brækket kravebenet og to ribben, og jeg dulmer smerterne med piller og lidt morfin. Min producer Louise har fundet et af vores bedste programmer frem, som I kan genhøre i stedet. Faktisk det mest lyttede i Monopolets 15-årige historie, det er fra dengang vi besøgte Vejle Musikteater og Gintberg, Ida Auken og Rasted var i absolut topform. Jeg lover, at jeg også snart er tilbage i topform – satser på comeback allerede næste lørdag - dog med armen i slynge. Jeg skal bare lige restituere et par dage mere. God lørdag til alle Kh Mads

A post shared by Mads Steffensen (@madsstef) on

Det skulle have været Mads Christensen, Mads Langer og Pernille Rosenkrantz-Theil i panelet i dag.

I stedet er det en genudsendelse fra Vejle Musikteater med Søren Rasted, Ida Auken og Jan Gintberg, der bliver afspillet.

Steffensen er dog ved godt mod. Han regner med at være tilbage i radioen allerede næste lørdag. 

- Jeg lover, at jeg også snart er tilbage i topform – satser på comeback allerede næste lørdag - dog med armen i slynge. Jeg skal bare lige restituere et par dage mere, skriver han på Instagram.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close