Nyheder14. oktober 2013

Derfor dropper Anne Laxholm efterfesten

Vild med dans-dommeren danser ikke med de andre
Anne Laxholm vil hellere have en svingom i privaten end til "Vild med dans"-fest
Anne Laxholm vil hellere have en svingom i privaten end til "Vild med dans"-fest
 Foto: All OverHver fredag sidder nerverne uden på tøjet, når danseparrene i "Vild med Dans" skal på gulvet i TV2s fredagsunderholdningsprogram, og sveden pibler ned ad de ikke dansevante kendissers kroppe.

Men når Allan Simonsen, Mette Blomsterberg og alle de andre har kastet sig selv og hinanden rundt på dansegulvet, slukker kameraerne.

Anne Laxholm: Boede hos sin døde mor

Og mens vi andre zapper os videre gennem TV-aftenen derhjemme, belønner holdet bag det populære TV-program sig selv med en fest. Men Anne Laxholm er ikke med.

For mens de andre dommere, danserne, kameramændene og producene klapper sig selv på skulderen og skåler for endnu et vellykket show, triller den 62-årige dommer i stedet hjem.

Anne Laxholm har flere gange haft kræft helt tæt på. På soendag.dk fortæller hun hvordan og om hvorfor, hun ikke vil lade frygten for diagnosen styre sit liv.

Anne Laxholm lader sig nemlig ikke rive så meget med af den gode stemning, at hun fortsætter til afterparty, selvom hun med sin egen dansekarriere i bagagen nok kunne lærer de unge et trin eller to.

- Nej, nej, og her kommer alderen mig til gode. Jeg kan godt tillade mig at være den gamle dame, der hellere vil skynde mig hjem og drikke en kop te med min mand bagefter, afslører Anne Laxholm overfor SØNDAG.Las mere om Anne Laxholms forhold til alder her

For dansedamen, der er født den 14. oktober 1951 - har ikke noget issue med alder, som hun udtrykker det på sit smukke dansk.

- Jeg har aldrig haft noget problem med tal. Det skulle da lige være min vægt. Hele min dansekarriere har jeg gerne villet være syv-otte kilo tyndere. Og det vil jeg stadigvæk, siger Anne Laxholm til ugebladet og fortsætter:

- Men jeg har absolut ikke noget ønske om at være 20 år yngre. Jeg har hverken haft krise, fordi jeg fyldte 30, 40, 50 eller 60 for den sags skyld, siger den selvsikre "Vild med dans"-dommer til SØNDAG.

Thomas Blachmann: Holder fest på færgeSponsoreret indhold