Nyheder29. oktober 2013

Derfor blev Sofie Lassen-Kahlke tynd

Skuespilleren taler ud om sit vægttab
Det er blevet væsentligt mindre af Sofie Lassen-kahlke
Det er blevet væsentligt mindre af Sofie Lassen-kahlke
 Foto: All Over
For to et halvt år siden fødte Sofie Lassen-Kahlke en søn. Siden da, er der blevet mindre af den tidligere barnestjerne med de velkendte æblekinder:

- Jeg blev hurtigt enormt tynd af at amme, men ud over, at det var superfedt at kunne spise lige det, jeg ville, så følte jeg mig hurtigt som en slattenpind. Ingen røv og ingen barm. Hvor var hende med formerne? De var bare væk. Dér fandt jeg ud af, at mit kropsideal ikke er at være for tynd, så hellere nogle kilo for meget, siger 33-årige Sofie til ALT for damerne Beauty.

Se galleriet: Disse danske kvinder har også tabt sig voldsomt

Selvom Regnar Grasten-skuespilleren blev tynd, var hun ikke vild med, at der var fokus på det:

I forbindelse med Melodi Grand Prix i januar var Sofie Lassen-Kahlke, Louise Wolff og Lise Rønne trukket i nogle stramme dragter, og det fik pressen til at skrive, at de var syge idealer og på sultekurer:

- Det kan jeg godt blive irriteret over. Du kan ikke vide, om de personer, du omtaler, er ked af, at de er for tynde. Når man har født børn, forsvinder mange af de dejlige ting ved ens krop, og det kan være, du kæmper en daglig kamp for at tage på.


Sofie Lassen-Kahlke: Jeg vil have et barn mere


- Selvfølgelig vil man ikke være overvægtig, men personligt kan jeg godt lide det kvindelige fyldige look. Det, synes jeg, er lækkert. Jeg går ikke efter at være tynd. Men efter jeg har født, er det ligesom bare røget af mig. Jeg fylder mig selvfølgelig ikke med sytten lagkager hver dag, men jeg spiser, hvad jeg vil. Jeg ved jo godt, at stikker du snuden frem, skal du være klar til at modtage lussinger, men jeg bliver provokeret af de kommentarer, fordi du ikke omvendt ville skrive noget om nogen, der var for tykke, men det er åbenbart helt ok at udtale sig om dem, der er tynde, og det synes jeg er en mærkelig holdning, siger hun til magasinet.

Efter fødslen røg hendes stofskifte i vejret og hendes jeans sad hurtigt løsere end før graviditeten. Men hun annoncer dog, at nogle af formerne er på vej tilbage:

- Røven er kommet igen, røven er kommet tilbage til mig.


Se galleriet med Sofies udvikling fra barnestjerne til babe
Sponsoreret indhold