Dennis Ritter i dyb sorg

Foto: Claus Poulsen

Efter et kort, men intenst sygdomsforløb mistede Dennis Ritter tidligt lørdag morgen sin far Keld Pedersen til cancer.

Det skriver TV2-værten på sin Facebook-profil.

– Min far var et samlingspunkt på sin egen stille og stolte facon. En urokkelig klippe af ro og balance, som vi altid kunne finde ly og fodfæste hos. Så tillidsvækkende, så rummelig, så rolig. Og derfor altid en sikker havn at søge til, når vi følte at livets båd gyngede lidt for voldsomt.

Han var også manden, der lærte os alt om flid og arbejdsmoral. At man altid skal gøre sit bedste, altid forberede sig godt. At man skal hjælpe, når nogen har behov for hjælp. Og hans mantra, som vi meget ofte blev forelæst som børn: ”Du skal altid behandle andre som du gerne selv vil behandles”!
 
 
- Han var min mors store kærlighed lige fra de mødtes på jazzklub i Herlev midt i 1960´erne. Og til sidst blev han også – ufrivilligt – min mors store bekymring og sorg, da han blev konstateret alvorligt syg, bare få dage efter deres eventyrligt skønne guldbryllup.

- Den forbandede kræft tog endnu et menneske fra os, skriver Dennis Ritter om sin far, som fik den frygtelige diagnose i slutningen af foråret.

Den 45-årige cykelkommentator kommer samtidig med en hyldest til sin far og beskriver ham som familiens højtelskede overhoved, skriver Dennis Ritter som en sidste salut til sin nu afdøde far.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close