Nyheder13. marts 2012

Dennis Knudsen: Vild med Lennons enke

Kendisfrisøren i ekstase over den verdenskendte kunstner
To nye venner, man ikke lige havde set komme. Dennis Knudsen og Yoko Ono
To nye venner, man ikke lige havde set komme. Dennis Knudsen og Yoko Ono
 Foto: Facebook

Paris Hilton, Kirsten Dunst og ... Yoko Ono.
Stylisten og kendisfrisøren Dennis Knudsen kommer vidt omkring i sit arbejde, og hans seneste kunde er selveste John Lennons enke, Yoko Ono.

I dag, tirdag, delte Knudsen dette foto med sine venner på Facebook og skrev:
- Jeg er så glad og beæret over at have arbejdet med den store personlighed Yoko Ono.

Læs også: Dennis Knudsen: Se hans usælgelige millionvilla

Ono har været i København for at åbne en udstilling med 100 af John Lennons værker. Udstillingen er ultrakort og kører kun indtil søndag på hotellet Crown Plaza.

Og når en så stor personlighed er i landet, er det næsten mere reglen end undtagelsen, at Dennis Knudsen har en finger med i spillet. Men denne gang har han også fået noget personligt ud af det. På et spirituelt plan.

Læs også: Dennis Knudsen: Har sex med kvinder
- At møde et så kærligt og varmt menneske, der trods sine 80 år udsender den bedste energi, har virkelig sat tankerne i gang, forklarer Knudsen, som forærede Yoko en gave - som hun dog får lidt svært ved at bruge.

- Jeg gav hende min bog "Den ultimative guide til skønhed", og hun blev meget begejstret. Hun blev dog overrasket over, den var på dansk. Men hun smilede til mig og sagde, nu vil jeg lære dansk. Hun elsker Danmark, og hun vil mødes igen, skriver Dennis på Facebook.Sponsoreret indhold