Nyheder19. januar 2009

Dennis Knudsen: Søger 100 stylister

De kendtes stylist udvider sit foretagende drastisk og leder efter et hav af stylister, som under hans brand skal dulle de danske damer op
Nu skal alle danske kvinder have mulighed for at blive stylet som Paris Hilton eller prinsesse Marie
Nu skal alle danske kvinder have mulighed for at blive stylet som Paris Hilton eller prinsesse Marie
 Foto: Dennis Knudsen

Dennis Knudsen, som for nylig slog dørene op til en kæmpe salon i hjertet af København, har besluttet sig for at smede, mens jernet er varmt. Nu skal hele Danmark have deres helt egen Dennis Knudsen inden for rækkevide, derfor har stjernestylisten indgået et samarbejde med brillekæden Synoptik, der har 103 butikker landet over.

- Det er meningen, at der i hver af Synoptiks butikker skal være en såkaldt Dennis Knudsen-stylist, som kan style, sætte hår og ordne briller for kunderne. Det vil både gøre mit brand endnu stærkere og samtidig være med til at skaffe job til flere stylister, siger Dennis Knudsen til bt.dk.

Casting i 4 byer

Snart kan du altså komme til at ligne Paris Hilton, prinsesse Marie, Susse Wold eller Sanne Salomonsen, som alle er kunder hos Dennis Knudsen. Jagten på de nye superstylister er allerede gået ind, og i øjeblikket rejser Dennis Knudsen Danmark tyndt for at finde cremen af lokale stjernestylister.

- Vi laver en casting i 4 forskellige byer. Det kommer til at foregå lidt som i "X Factor", fortæller Dennis Knudsen, som håber på, at talenterne allerede kan begynde den 1. april.

Sponsoreret indhold