Nyheder21. maj 2014

Dennis Knudsen skulle have sat Carolines hår: Jeg er dybt chokeret

Kendisfrisøren synes, at Rory og Caroline var et smukt par
Af af
Dennis Knudsen er - lige som mange andre - i chok over, at Rory McIlroy har aflyst brylluppet
Dennis Knudsen er - lige som mange andre - i chok over, at Rory McIlroy har aflyst brylluppet
 Foto: Kaspar Wenstrup
Dagens nyhed om at Rory McIlroy har brudt forlovelsen med Caroline Wozniacki ryster ikke kun sportsverdenen. Også kendisfrisøren Dennis Knudsen er rystet over den chokerende nyhed.

- Jeg er dybt chokeret, hvis det er rigtigt. Jeg har ikke selv haft tid til at læse noget i medierne, så jeg ved ikke særligt meget. Derfor vil jeg helst ikke udtale mig for meget, siger Dennis Knudsen, der netop er hjemvendt fra filmfestivalen i Cannes, til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Påvirket Rory til pressemødet: Uddyber bruddet med Caroline

Det var den irske golfspiller, der onsdag formiddag smed bomben og bekendtgjorde, at brylluppet mellem to af sportsverdenens ypperste stjerner er afblæst - kun få dage efter at stakkevis af invitationer var sendt ud.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/68b029aa042343988fdc4b1950bb15a7.jpgLykkelige og forelskede - før Rory aflyste brylluppet (Foto: AOP)


Der var også sendt en invitation af sted til kendisfrisøren Dennis Knudsen. Han skulle både have sat tennis-babens hår og lægge hendes make-up. Men det storslåede bryllup, der ifølge flere kidler skulle stå i millionyen New York, er altså aflyst.

- Jeg synes, at det er rigtig ærgerligt. De var et smukt par, der klædte hinanden rigtig godt, siger Dennis Knudsen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så lykkelige var de

Selv har kun den ene af de to hovedpersoner udtalt sig: Rory McIlroy udtalte onsdag formiddag, at det var ham, der var problemet:

- Da bryllupsinvitationerne blev sendt ud i weekenden, blev jeg klar over, at jeg ikke var parat til alt det, et ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, hun fortjener, og takker hende for alle de gode stunder, vi har haft. Jeg vil ikke udtale mig yderligere omkring vores forhold, lød det således i en pressemeddelelse.

Senere på dagen uddybede Rory McIlroy om det chokerende brud. På pressemødet forud for BMW PGA på Wentworth-banen udtalte han ifølge Ekstra Bladet:

LÆS OGSÅ: Chok for alle: I søndags tweetede Rory dette

- Det er selvfølgelig en svær tid for Caroline og mig. Jeg synes, at meddelelsen sagde det hele. Det var en fælles og gensidig beslutning, og vi mente begge, at det ville være det bedste for os, siger McIlroy og tilføjede:

- Det er tid til at komme videre. Det er alt, jeg ønsker at sige. Jeg forsøger bare at fokusere på golf i dag. Jeg har spillet godt, og jeg vil bare kaste mig ud i det, og holde mig selv beskæftiget. Jeg vil ikke lyve. Det bliver svært, men jeg har ikke overvejet at trække mig. Jeg har forpligtet mig til at spille, og det gør jeg, fastslår han.

Sponsoreret indhold