Nyheder 2. januar 2009

Dennis Knudsen: Sked i bukserne

Den kendte makeupartist lagde en dej i løbeshortsene - troede først, det var en prut
Dennis Knudsen havde sit uheld under en løbetur på Lanzarote
Dennis Knudsen havde sit uheld under en løbetur på Lanzarote
Foto: All Over

Det er åbenbart velkendt, at folk, som ofte løbetræner, har svært ved at holde sig, når de løber. I hvert fald tager Berlingske Tidende afsæt i netop den problematik i en artikel, hvor de løbelystne læsere - kendte som ukendte - kommer med beskrivelser af, hvordan de har prøvet at tisse i bukserne eller det, der er værre, mens de prustede af sted.

Det er her, Dennis Knudsen kommer halsende ind i billedet. Knudsen er ihærdig motionist og trænede for ti år siden til en ironman på Lanzarote. Han havde gennemført fire maratonløb som optakt og ville lige sætte kronen på værket med et energisk løb på sølle ti kilometer.

Men Knudsen overvurderede mildt sagt sig selv og fortæller følgende:

"Lige før mål troede jeg, at jeg slog en ordentlig prut. Men det var det ikke. Jeg havde gjort i bukserne og skyndte mig ind på det nærmeste toilet. Jeg tror, alle lagde mærke til det, men ingen sagde noget. Jeg kunne heller ikke sige noget af bar udmattelse."

En ironman er kendt som "kongedistancen" inden for sportsgrenen triatlon, hvor man skal svømme 3,8 km, cykle 180 km og løbe et maratonløb i ét rap.

Men efter Knudsens kongecitat er det helt overflødigt, om han vandt sin ironman, ikke?

Sponsoreret indhold