Nyheder17. november 2022

Dennis Knudsen om datterens død: – Der er ingen forklaring

Dennis Knudsen sætter nu flere ord på det ubærlige tab af sin datter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Solen tittede frem, da Dennis Knudsen - samt venner og familie - sendte frisørens datter Naomi ud på hendes sidste rejse. Datteren døde 1. november - blot seks uger gammel.
 Video: Sara Nørgaard

Det er en tydeligt sorgbetynget Dennis Knudsen, som SE og HØR møder foran Sankt Povls Kirke i Korsør, hvor hans datter Naomi i dag bisættes fra.

Over middag bliver hans datter, der blev blot 1,5 måned gammel, bisat fra kirken i den sjællandske by, hvor den 59-årige kendisfrisør bor med sin familie.

Over for SE og HØR, der har fået tilladelse til at dække bisættelsen af Dennis Knudsen, fortæller han, at det er uvist, hvorfor lille Naomi mistede sit liv alt for tidligt.

– Vuggedød sker 10-20 gange om året. Hun er obduceret, og der er ingen forklaring, fortæller Dennis Knudsen om dødsårsagen og tilføjer, at Naomi blev obduceret i tilfælde af, der kunne gøres noget forebyggende i forhold til tvillingesøsteren Aura.

– Det er så sørgeligt og så smerteligt, som noget kan være. Det er svært at være i, siger han med grødet stemme.

– Jeg troede, det var en drøm. Det troede jeg mange timer efter. Jeg kunne ikke forstå, det var virkelighed, genkalder han om den svære tid, efter han fandt sin datter død.

Sponsoreret indhold