Nyheder3. marts 2014

Dennis Knudsen gnubbede lår med Brad Pitt

Slappede af med top-stjerner efter travl dag
Af af
Dennis Knudsen gnubbede lår med de kendte efter Oscar-uddelingen.
Dennis Knudsen gnubbede lår med de kendte efter Oscar-uddelingen.
 Foto: Mikael RieckDen danske makeup-artist Dennis Knudsen havde en mega-travl dag i går, da Oscar-uddelingen fandt sted i Hollywood.

Dennis Knudsen flov over Nikolai

Tre danske film var nomineret til den fornemme pris, og de mange danskere - inklusive kulturminister Marianne Jelved - skulle shines op, så de tog sig bedst muligt ud på den røde løber.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7157183c9806414cb482b0db0d67b384.jpg


- Så er der fest i Hollywood , Marianne Jelved og mig, skriver Dennis Knudsen på Instagram (Foto: Dennis Knudsen, Instagram)

Det endte med en Oscar til den danske kortfilm "Helium", mens "Jagten" og "The act of killing" måtte nøjes med nomineringen.

Dennis Knudsen er ved at lave en baby

Efter den meget travle dag var det tid til at slappe lidt af for Dennis Knudsen.

Det foregik på den eksklusive Restaurant AGO på Melrose Avenue i West Hollywood.

Her kunne Dennis Knudsen nyde stjerneglansen fra en række af filmbyens hotteste navne, herunder Oscar-vinderen Matthew McConaughey, Brad Pitt med fruen Angelina Jolie og Reese Witherspoon.

Og selv om Knudsen er vant til at omgås de kendte kunne han på Instagram ikke sige sig fri for at være imponeret over at være så tæt på Hollywood-toppen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/80f568767bb146a99f588680350cd023.jpg


Dennis Knudsen var imponeret over at sidde så tæt på Hollywood-stjernerne. (Foto: Dennis Knudsen, Instagram)

- Fuck jeg er starstruck , har lige spist middag på restaurant AGO i Hollywood , nogle borde ved siden af sad Brad Pitt og smukke Angelina Jolie og Reese witherspoon , og Mathew McCorneyghey , drømmer jeg eller jeg vågen , JA jeg er vågen og ikke fuld , vi ses snart i dk, skriver Dennis Knudsen på sin Instagram-profil.Sponsoreret indhold