Nyheder22. september 2009

Dennis Knudsen: Damernes ven

Der var ikke et øje tørt, da stylisten inviterede venner og veninder til stor makeupfest
Dennis sammen med sin veninde Alex
Dennis sammen med sin veninde Alex
 Foto: Niels S. Andersen

Selv om Dennis Knudsen aldrig har lagt skjul på, at han foretrækker mandligt selskab i dobbeltsengen, flokkedes de dejlige damer om ham, da han i går lancerede sin helt nye makeupserie INK by Dennis Knudsen.

En lille snak med de mange gæster, der dukkede op for at fejre Dennis' nye sminke, afslørede, at Dennis er sjældent populær blandt kvinderne, og at de holder fast i ham i årevis.

- Jeg har kendt ham … altid. Nok 20 år, sagde Cat Danneskiold.

Dennis selv fortalte, at Susse Wold var den første, ud over hans mor, som han som 17-årig lagde makeup på. Hun var også dukket op for at sige tillykke til sin nære ven.

Blandt gæsterne var også Pusle Helmuth, der fortalte, hvordan hun har været venner med Dennis, helt fra da de begge var unge.

Monique sang 3 af stylistens yndlingssange for ham, inden festen rigtig gik i gang, og hun afslørede, at de 2 har kendt hinanden i mindst 15 år. Hun har længe prøvet at lære ham at synge, dog uden held.

- Det er sikkert at sige, at han er bedre til at lave makeup, end han er til at synge, jokede hun fra scenen.

Generelt vrimlede Knudsens fest med celebre kvinder, der alle kiggede kærligt i hans retning. Jannie Kjær, Sanne Salomonsen, Maria Montell, Alexandra, Sofie Lassen-Kahlke, Lisbet Dahl og Birthe Kjær var blandt veninderne.

Githa Nørby var også at finde på Hotel D´Angleterre, og hun holdt en rørende tale for Dennis, hvor hun takkede ham for hans evner og hans venskab.

Sponsoreret indhold