Nyheder30. marts 2016

Denne optræden kan give Lukas Graham historisk førsteplads

Lukas Graham oplever den ene succes efter den anden. Tirsdag aften optrådte bandet fra Fristaden så i USAs måske mest kendte TV-talkshow – og hans optræden kan være med til at sende bandet ind på en førsteplads på den eftertragtede Billboards Hot 100 – som den første dansker nogensinde
Lukas Forchhammer
 (Foto: YouTube)

For fem år siden var han kun kendt bag Fristadens mure. Men i disse dage brager Lukas Graham og hans band igennem over hele verden.

Han har for længst indtaget førstepladsen på hitlisterne i lande som England, Irland og Australien. Og om lidt kan Lukas Graham – måske – kalde sig nummer 1 på den eftertragtede Billboards Hot 100-listen.

Læs HELE den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Og det er ganske historisk – ingen danskere har nogensinde indtaget førstepladsen.

Tirsdag aften kom Lukas Graham forhåbentlig drømmen om en førsteplads et skridt nærmere. Her optrådte bandet – der foruden Lukas Graham også tæller Mark ”Lovestick” Falgren, Kasper Daugaard og Magnus ”Magnum” Larsson – nemlig i et af USA's mest populære talkshows ”Jimmy Kimmel Live”.

Her spillede bandet ”7 Years” – og deres optræden kan altså ende med at sende dem det sidste stykke vej mod rekorden. Lige nu ligger bandet nummer to på Billboards Hot 100-listen, og vi skal helt tilbage til 1961, hvis vi skal finde en anden dansker til at ligge så højt på den eftertragtede hitliste.

Læs HELE den fantastiske historie om Lukas Graham her.

I 1961 lå Jørgen Ingmann nummer to på listen for sin sang ”Apache”.

Billboards Hot 100 måler musikerne ud fra spilletid i radioen, streaming og salg.

Du kan høre Lukas Graham spille ”7 Years” herunder.

Læs HELE den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_18.png

Sponsoreret indhold