Nyheder 30. marts 2016

Denne optræden kan give Lukas Graham historisk førsteplads

Lukas Graham oplever den ene succes efter den anden. Tirsdag aften optrådte bandet fra Fristaden så i USAs måske mest kendte TV-talkshow – og hans optræden kan være med til at sende bandet ind på en førsteplads på den eftertragtede Billboards Hot 100 – som den første dansker nogensinde
(Foto: YouTube)

For fem år siden var han kun kendt bag Fristadens mure. Men i disse dage brager Lukas Graham og hans band igennem over hele verden.

Han har for længst indtaget førstepladsen på hitlisterne i lande som England, Irland og Australien. Og om lidt kan Lukas Graham – måske – kalde sig nummer 1 på den eftertragtede Billboards Hot 100-listen.

Læs HELE den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Og det er ganske historisk – ingen danskere har nogensinde indtaget førstepladsen.

Tirsdag aften kom Lukas Graham forhåbentlig drømmen om en førsteplads et skridt nærmere. Her optrådte bandet – der foruden Lukas Graham også tæller Mark ”Lovestick” Falgren, Kasper Daugaard og Magnus ”Magnum” Larsson – nemlig i et af USA's mest populære talkshows ”Jimmy Kimmel Live”.

Her spillede bandet ”7 Years” – og deres optræden kan altså ende med at sende dem det sidste stykke vej mod rekorden. Lige nu ligger bandet nummer to på Billboards Hot 100-listen, og vi skal helt tilbage til 1961, hvis vi skal finde en anden dansker til at ligge så højt på den eftertragtede hitliste.

Læs HELE den fantastiske historie om Lukas Graham her.

I 1961 lå Jørgen Ingmann nummer to på listen for sin sang ”Apache”.

Billboards Hot 100 måler musikerne ud fra spilletid i radioen, streaming og salg.

Du kan høre Lukas Graham spille ”7 Years” herunder.

Læs HELE den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Sponsoreret indhold