Nyheder 1. december 2014

Den bløde julegave

Den 26-årige blonde model Donna Marie igen i år frontpige for det festlige tøj hos narremissen.dk
Af af

Festtøj fra Narremissen.dkDu må drømme forgæves om den smukke model under træet juleaften, men indpakningen kan alle til gengæld finde på narremissen.dk.

Smukke Donna Marie er nemlig frontfigur for den sprælske hjemmeside, der leverer tøj til de fleste festlige lejligheder - ikke mindst jul.

- Jeg synes, det er sjovt, sødt og frækt tøj. Det er frækt på den søde måde, smiler Donna Marie om juleindpakningen fra narremissen.dk.

Den flotte 26-årige pige arbejder som freelancemodel og makeupartist, men er også manager på den eksklusive natklub Mirage i det indre København.

Siden 2011 har Donna Marie været ansigtet udadtil for narremissen.dk, hvor indehaveren ikke er i tvivl om, at den blonde pige er et scoop.

- Grunden til, at jeg valgte hende, er enkel. Der findes ikke nogen som hende - med hendes udstråling og glimt i øjet. Donna Marie er smuk, fræk og kæk på en og samme tid. Efterfølgende har jeg så også erfaret, at hun er dygtig foran et kamera. Hun er nem, og en drøm at arbejde sammen med, forklarer ejeren Christina Albrechtsen.

Donna Marie går naturligt nok en del op i sit udseende og har en giga garderobe hjemme i privaten, men hun er også en ganske pæn og blufærdig pige, understreger hun.

Se mere af tøjet i galleriet her

Sponsoreret indhold