Nyheder28. marts 2018

I store smerter efter ulykke: Deltager trækker sig fra ’Hjem til gården’

En deltager må i aften forlade ’Hjem til gården’ som følge af en alvorlig ulykke, der skete for 27 år siden. Ved den alvorlige ulykke mistede deltageren John Hvidberg Rasmussen, og amputationen gav ham så store smerter, at han ikke så nogen anden udvej end at forlade gården før tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hjem_til_gaarden_0.jpg
 (Foto: TV 2 / DANMARK)

En alvorlig ulykke for 27 år siden er i aften årsagen til, at John Hvidberg Rasmussen i aften forlader ’Hjem til gården’ før tid.

John Hvidberg Rasmussen har de sidste uger kæmpet med næb og klør for at gøre den bedste indsats på gården, men i aften må han sande, at hans ben ikke kan holde til de fysiske udfordringer på gården.

Det fortæller en skuffet John Hvidberg Rasmussen til TV 2:

- Det gjorde så ondt, som det nærmest ikke havde gjort siden amputationen. Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg måtte tænke på mig selv og mit eget helbred. Der er også et liv efter ’Hjem til gården’, siger han til TV 2 om sin beslutning om at forlade gården.

https://imgix.seoghoer.dk/john.jpg

John må i aften forlade 'Hjem til gården' som følge af sin alvorlige faldulykke for 27 år siden. Foto: TV 2 / DANMARK

- Jeg lod mig rive med. Jeg ville gerne være med sammen med de andre og arbejde lige så hårdt som dem, tilføjer John Hvidberg Rasmussen, der havde så store smerter omkring sin benprotese, at han i to dage måtte smide protesen og i stedet bruge sine krykker.

John Hvidberg Rasmussen fik amputeret sit ben efter en alvorlig faldulykke for 27 år siden. Her faldt han flere meter ned, mens han var i gang med at stable halm. I faldet smadrede han begge hofter og knæ.

Efter flere store problemer med venstre knæ endte han til sidst med at få benet amputeret, og i dag er han således udstyret med en benprotese fremstillet af titanium.

Sponsoreret indhold