Dejan Cukic: Kærlighed er en mega-kamp

Dejan Cukic er træt af, at vennerne tror, at han ved alt om parforhold og kærlighed

Dejan Cukic er træt af, at vennerne tror, at han ved alt om parforhold og kærlighed

Foto: All Over

42-årige Dejan Cukic mødte sin kæreste Carina som 15-årig. Siden har de været i et fast forhold og har datteren Sophia på 16 år sammen, men livet sammen har langtfra været en dans på roser.

Skuespilleren, som snart er aktuel i filmen "Simon og Malou", lægger ikke skjul på, at han flere gange har været tæt på at give op og skride fra det hele.

- Jeg siger ikke, at det er nemt - overhovedet ikke. Det er en mega-kamp, og vi har haft kæmpe kriser. Mange kriser, lange kriser, fortæller den ærlige skuespiller i Femina.

Det er dog altid lykkedes parret at finde tilbage på rette spor. Måske er det grunden til, at skuespillerens venner ofte kommer til ham, når der er knas på hjemmefronten.

- De kommer alle sammen til mig og vil snakke, når der er problemer, fordi de tror, at jeg har fundet den gyldne nøgle. Jeg kan kun sige til dem, at de skal stille sig selv de spørgsmål, jeg også selv har gjort: Elsker du hende? Elsker hun dig, siger Dejan Cukic, som altid selv er kommet frem til, at Carina er den helt rigtige for ham.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close