- De skulle sende en hel væg, og så kommer der to klistermærker!

Lasse Spangenberg, her fotograferet sammen med Dennis Knudsen, bevarer smilet på læben trods problemerne med lanceringen af sin nye kollektion.

Lasse Spangenberg, her fotograferet sammen med Dennis Knudsen, bevarer smilet på læben trods problemerne med lanceringen af sin nye kollektion.

Foto: All Over Press)

Designer Lasse Spangenberg er tæt på at gå op i syningen i aftenens sidste afsnit af "Købmænd på første klasse" på TV3.

Han skal lancere sin nye smykkekollektion, men optakten er absolut ikke lovende.

Han har bestilt nogle specialbyggede podier, men leverandøren har fået et eller andet helt galt i halsen.

- Det er på podierne, det hele foregår, så hvis de ikke fungererer, kan jeg ikke bruge dem til noget, siger Lasse Spangenberg, inden han ser på de leverede podier.

- Det er løgn, det er kraftedeme. De skulle jo være sorte, udbryder han, da han ser de podier i hvid, som leverandøren har afleveret.

Han er absolut ikke tilfreds.

- Jeg tænker 'fuck', da jeg ser de podier. Det var det eneste, der ikke måtte ske. Jeg kan ikke tage det alvorligt, og der er ikke mulighed for at få lavet nye i tide, siger en desillusioneret Lasse Spangenberg.

Senere da gæster som Szhirley, Lisbeth Østergaard og Maria Lucia ankommer er pressevæggen, som kendisserne skal fotograferes op af, forsinket.

Men så ankommer en taxi med 'pressevæggen'.

Lasse Spangenberg er dog  stærkt skuffet, da han ser taxiens indhold.

- De skulle levere en pressevæg, og så sender de to 'klistermærker' på en meter gange en meter, siger Lasse Spangenberg.

Se et klip fra aftenens afsnit herunder og se hvordan det ender for Lasse Spangenberg klokken 21.00 på TV3:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close