Nyheder21. oktober 2015

De skal optræde til Danish Music awards

De optrædende til musikfesten Danish Music Awards er netop afsløret
https://imgix.seoghoer.dk/seb_8.jpg
 All Over Press

Der ikke længe til, at landets sangere og musikere skal fejres ved den store danske musikfest Danish Music Awards.

Det bliver en aften i musikkens tegn, og nu er det afsløret, hvilke kunstnere der skal sætte gang i festen. Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

De optrædende består af både nye og ældre kunstnere, der alle har det til fælles, at de har leveret det ene hit efter det andet. Seere og publikum kan nemlig se frem til at opleve Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Lukas Graham, Marie Key, L.O.C, Cisilia, Suspekt og Djämes Braun på scenen.

I løbet af aftenen skal der uddeles priser til nogle af landets dygtigste sangere og musikere. Der er en stor chance for, at rapgruppen Suspekt løber med en pris. Albertslund-drengene er nemlig nomineret i hele seks forskellige kategorier.

[node:aller-related-content]

Seerne har også noget at skulle have sagt, når det kommer til prisuddelingen. Årets publikumspris skal nemlig uddeles, og de nominerede er Stine Bramsen, Joey Moe, Djämes Braun, Marie Key og Lukas Graham.

Det er danskerne, der vælger årets vinder ved at stemme på deres favoritkunstner.

Den store prisfest afholdes lørdag den 7. november i Forum i København, og det er popsangeren Christopher og tv-værten Anders Breinholt, der styrer showet.

Showet sendes også live på TV2 klokken 20.00.

Sponsoreret indhold