Nyheder9. marts 2009

De scorer på deres "naboens datter"-faktor

Danskerne vil have stjerner, som er helt almindelige og har benene ekstremt solidt plantet i jorden
Danskerne elsker Laura, Linda og Gudrun
Danskerne elsker Laura, Linda og Gudrun
 Foto: All Over

Victoria Beckham, Beyoncé og Angelina Jolie ville aldrig have haft en chance, hvis de stillede op i et dansk talentshow. De er simpelthen for tynde, lækre og har alt for meget stjernestøv drysset ud over sig.

Næ, i flade Danmark kan vi bedst lide dem, som minder om os selv. Så hvis du har lidt ekstra på sidebenene, ikke har nogen nykker og taler med en eller anden dialekt, er du selvskrevet til at deltage, når jagten går ind på en ny TV-darling.

Alle elskede af samme årsag "Stjerne for en aften"-vinderen gumpetunge Gudrun S. Jacobsen, sidste års X Factor-deltager Laura og i år har vi så Linda.

De tre kvinder har det tilfælles, at hvis ikke de besidder X Factor, ja, så har de i hvert fald masser af "naboens datter"-faktor.

Vicki Jo og Anne-Mette Rasmussen kan også være med

Som et andet godt eksempel kan nævnes danseren fra "Vild med dans" Vicki Jo, som også er en smule mere til den tunge side end sine kollegaer - og for resten også taler med århusiansk dialekt.

Hun charmerede sig fuldstændig ind på danskerne med sin "jeg er præcis lige så almindelig som dig"-facon, ligesom vi på mandesiden elskede bamsen Joachim Boldsen og overbamsen Joachim B. Olsen, som bekræftede os alle i, at man ikke behøver at ligne David Beckham for at vinde pigernes hjerter.

Og så må vi selvfølgelig ikke glemme vores kære statsministerfrue, som også pludselig er blevet umådelig populær. Hun har vist, at hvis man gerne vil nuppe folkets kærlighed, så er et godt trick at trodse dellerne og pludselig klæde sig i meget hysteriske farver. Et trick, der nemlig også lader til at gøre disse helt almindelige damer om end endnu mere folkekære.


Sponsoreret indhold