Nyheder15. november 2007

DE NATTERGALE: VORES SIDSTE SANG

De populære herrer hold op med at optræde i 1997, men har indimellem lavet nogle ting sammen. Men nu er det definitivt slut med 90’ernes gale trio
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/ny-29-pg-nattergale-jpg.jpg

Det var bår' dæjli, da De Nattergale prægede hele Danmark med deres knaldhamrende uha-da-da og fik skolelærere over hele landet til at rive sig håret med deres danskificerede engelsk. Både udtrykkene fra The Julekalender og Canal Wild Card er stadig kult-jargon.
Men nu sætter De Nattergale et endegyldigt punktum og synger deres definitivt sidste sang.

Trioen, der består af Carsten Knudsen, Uffe Rørbæk og Viggo Sommer, kommer ikke til at optræde sammen mere. I denne uge er de samlet for at slutte af med manér - med udgivelsen af deres samlede "værker", der meget nattergalsk har fået navnet The Boks.

- Vi kommer ikke til at optræde sammen mere. Fremover er vi solister, siger Carsten Knudsen, som ligesom Viggo Sommer tager ud og optræder. Uffe Rørbæk arbejder med TV - bag kameraet.

- Mens vi har gået og forberedt den her boks, er der da en masse minder, der er dukket op. På en eller anden måde er det da lidt vemodigt. Men et punktum er et punktum, og så må livet jo gå videre, siger Viggo Sommer.

- Vi tog i sommerhus sammen, og så var planen, at vi ikke kom ud, før vi havde noget bæredygtigt materiale. Det lykkedes som regel også. Men mange af aftenerne drak vi os fulde sammen, og det kom der så en masse ideer... og en masse vås ud af. På et tidspunkt besluttede vi os til at lade en båndoptager køre, så vi kunne genopfriske ideerne dagen efter. De optagelser er heldigvis ikke kommet med i The Boks. Det var simpelthen for pinligt - og dumt at høre på, smiler Viggo.

Læs denne uges udgave af SE og HØR, hvor Viggo Sommer taler ud om sine problemer med alkohol, og hvordan opløsningen af De Nattergale betød både skilsmisse og stor livskrise.

Sponsoreret indhold