Nyheder27. november 2015

De Nattergale-medlem laver pervers jule-single

Viggo Sommer, der udgør en tredjedel af musikertrioen De Nattergale, nok mest kendt for ”The Julekalender”, laver igen julemusik. Denne gang dog i et lidt hårdere udtryk sammen med et band og en frækkere tekst, end man er vant til fra hans side
https://imgix.seoghoer.dk/media/64b47be592c34bf4bebe7b6b4fc63de5.jpg
 Foto: All Over Press

Det var li’ godt grow! Men den er god nok, Oluf Sand fra ”The Julekalender”, eller Viggo Sommer som han rigtigt hedder, er igen på banen med julemusik. Denne gang er det lidt tungere toner, end man har oplevet Viggo Sommer udfolde sig i før.

Han synger nemlig versene til sangen ”Sving dine dadler” for det danske rockband Skullclub.

Som titlen antyder, er handlingen og teksten da også et stykke under bæltestedet.

Viggo Sommer synger om dengang, han var blotter i Lem og havde en promille på tre med en kampstiv Rudolf. Vi gætter på, at der er tale om opdigtede historier, men man ved jo aldrig.

Skullclub er et relativt ukendt band, som blev stiftet tilbage i 2007. Seneste udgivelse er ”Gamle ar og nye tænder” fra 2014.

”Sving dine dadler” er noget helt andet, end da Viggo Sommer sammen med sine følgesvende i De Nattergale tilbage i 1991 lavede julekalenderen ”The Julekalender” til voksne med figurene Fritz, Hansi, Günther, The Kartoffelawler Woman, og de andre klassiske karakterer, som truppen fik skabt i starten af 90’erne.

Dengang lavede de også julesange, der siden er blevet afspillet i det uendelige op til juletiden. Vi nævner i flæng ”The støvle dance”, ”It’s Hard to be a Nissemand” og “Snit a little bittle”.

Se musikvideoen til “Sving dine dadler” med Viggo Sommer her. Måske kan du genkende en anden klassisk julesang blive spillet i starten på guitar:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold