Nyheder9. oktober 2016

Køber søges: De kendtes vanvittige boligrabatter

En lang stribe kendisser er brændt inde med deres bolig, selv om de har sat prisen klækkeligt ned. Flere af dem er tidligere sportstjerner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/mednia8fa5b545f0b149e1b0765fe27f900ffa.jpg
 (Foto: All Over)

Der er godt gang i boligmarkedet for tiden, hvor huse og lejligheder bliver flået væk. Huspriserne stiger og stiger, men det er desværre ikke alle, der kan ride med på den store husbølge.

En håndfuld danske kendte har sågar barberet storer summer af prisen på deres fornemme boliger i håb om at få dem solgt. Det er dog ikke altid, at dét kneb lykkedes.

Kvadratmeterpriserne ligger svimlende højt på disse fem boliger, og du kan få alt lige fra 1560 til 700 kvadratmeter, hvis du er villig til at komme til lommerne.

For selv om der bliver hakket i priserne, er det ikke billige boliger, du finder på vores knap så fine liste over de vildeste boligrabatter, der er at finde på de kendtes boligmarked.

Der er dog både rækkehuse, flotte herskabsgårde og glamourøse landvillaer at vælge imellem, hvis du tænker at gå på boligkøb blandt disse prisreducerede herligheder.

Både Medina og Bjarne Riis er på listen over folk, der er brændt inde med en god portion kvadratmeter, så kig galleriet igennem og se, hvad du kan få for en god slat milioner.

Vanvittige boligrabatter

Sponsoreret indhold