Nyheder20. april 2017

Se billederne: De kendte væltede ind til "We will rock you"-premiere

Rockmusicalen "We will rock you" havde premiere i Royal Arena i går aftes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_43.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Den røde løber var pakket til bristepunktet, da rockmusicalen "We will rock you" havde premiere i Royal Arena i København.

Skuespillere, TV-værter, politikere og andet godtfolk var alle mødt op for at se Niels Olsen, Szhirley, Nellie Ettison og Joey Moe i musicalen, der er bygget op omkring de legendariske sange fra bandet Queen.

Musicalen foregår i fremtiden, på det, der en gang var jorden. Alle hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken består af boybands og girlbands, og du er en rebel, hvis du er vild med rock. På planeten Mall er alle musikinstrumenter forbudt og det håndhæves af The Ga Ga Cops. Hits er planlagt år i forvejen – intet er overladt til tilfældighederne.

Men modstanden vokser og rebellerne tror på, at der engang var en tid, hvor man selv kunne danne bands og skrive sange.

"We will rock you" har allerede spillet i 28 lande på seks forskellige kontinenter. Her er der solgt mere end 16 millioner billetter i alt, så de mange danske kendte var sikre på at få en musicaloplevelse ud over det sædvanlige.

"We will rock you" spiller i Royal Arena frem til 7. maj, derefter rykker musicalen til Jyske Bank Boxen, hvor den spiller fra 18. maj og frem til den 21. maj.

Se ALLE billederne fra den røde løber i galleriet herunder

Premiere på "We will rock you" - Rød løber

Sponsoreret indhold