Nyheder3. maj 2018

Video: De kendte strømmede til ELLE Style Awards

I aften bliver Koncerthuset forvandlet til Danmarks største modefest, når ELLE Style Awards løber af stablen i Koncerthuset på Amager. De kendte ankom til den røde løber fra 17 til 18.30 – og du kan gense det hele i denne artikel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elle_style_awards.jpg
 (Foto: All Over Press)

ELLE Style Awards er Danmarks største og mest prestigefulde modeprisfest - og nu kan du komme med på den røde løber!

SE og HØR sendte nemlig LIVE fra den røde løber til den populære prisfest, der i år afholdes i Koncerthuset på Amager. Den røde løber gik igang lidt over klokken 17 og frem til klokken 18.30, og der var massevis af kendte, der tog sig tid til at tale med SE og HØRs udsendte journalist.

Du kan se reportagen fra den røde løber i videoen nederst i denne artikel.

Det er sjette år i træk, at ELLE Style Awards løber af stablen, og traditionen tro vil hele Danmarks modeelite møde op for at hylde hinanden.

Foruden et storslået prisoverrækkelsesshow kan gæsterne opleve live-optrædener af tidens største kunstnere, modeshow og en masse overraskende og gennemførte indslag undervejs.

Værterne i år er Mette Linde og Esben Bjerre, og gæstelisten inkluderer A-navne som blandt andre Andrea Elisabeth Rudolph, Iben Hjejle, Eva Harlou, Mads Nørgaard, Lene Nystrøm, Sarah Grünewald, Szhirley, Søren Rasted, Uffe Buchard, Mads Langer og mange mange flere.

Du kan se reportagen fra den røde løber herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold