Nyheder 27. november 2015

Se alle billederne: De kendte ankommer til ’Vild med dans’-finalen

I aften skal vinderen af årets ’Vild med dans’ kåres i Horsens, og festlighederne har tiltrukket en perlerække af kendte mennesker og tidligere dansere. Se galleriet med dem her

Kendte ankommer til Vild med dans finalen 2015

I næsten 12 uger har de svedt, grædt og svedt lidt mere. Og i aften kulminerer det hele, når vinderen af årets ’Vild med dans’ skal findes. Og festlighederne, der foregår i Horsens, har tiltrukket en perlerække af kendte mennesker og tidligere dansere til Forum Horsens.

De kendte – der primært tæller udstemte dansere fra denne sæson – begyndte så småt at finde vej til festlighederne omkring klokken halv syv – du kan se et stort galleri med alle de kendte øverst i denne artikel.

Det var dog ikke kun ’Vild med dans’-stjerner, der havde fundet vej til Horsens.

Også alle de fire unge mennesker fra TV 2-programmet ’Årgang 0’ – Stephanie, Rachel, Emma og Christian – er på plads for at heppe på enten Thomas Evers Poulsen og hans partner Ena Spottag eller det anden finalepar Morten Kjeldgaard og hans partner Stephania Potalivo.

SE og HØR talte med Rachel, der ikke er i tvivl om, hvem hun holder med i aften.

Hendes stemme skal uden tvivl gå til Ena og Thomas, som i aften skal danse slowfox, showdance og så deres helt egen freestyle. Og der er en helt særlig årsag til, at Rachel holder med skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra ’Badehotellet’.

- Hun har udviklet sig meget igennem hele programmet og udstråler meget selvtillid, sagde Rachel, da SE og HØR mødte hende på den røde løber.

Se billeder af de kendte, der ankommer til ’Vild med dans’-finalen øverst i denne artikel. 

Sponsoreret indhold