Nyheder26. juli 2017

De danske kendisbabes viser bikinikroppen frem

Temperaturen stiger, så tøjet ryger, og de celebre sild trækker i stedet i badetøjet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-21073.jpg
 All Over

Sommeren er over os. Jo, den er. Det siger kalenderen.

Men selv om sommervarmen svigter os, trækker de danske kendissild alligevel i badetøjet - hvad enten de nyder sydens sol eller det ustadige sommervejr herhjemme.

Og de er ikke blege for at dele de lækre letpåklædte fotos med alle os andre på de sociale medier.

Selv om Irina var på familieferie - det meste af tiden uden kæresten DJ Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen, skruede hun alligevel op for temperaturen under den bulgarske sol, når hun vimsede rundt på stranden iført sexede bikinier.

Tre børn på tre år har ikke sat mange spor på Alice Brunsøs smækre krop. Christian Stadil er en heldig mand, som lige nu nyder en ferie med familien i Frankrig.

Om et øjeblik forlader Saszeline Danmark og flytter til Barcelona. Lige nu kombinerer hun business og pleasure på boligjagt i den spanske storby.

Joan Divine er ikke den kuldskær type. Hun hopper gladeligt i vandet i Hornbæk, selv om badevandstemperaturen siger iskold. Men lækker ser hun ud, når hun trækker i badetøjet.

Hvis du er heldig kan du lige nu spotte en vaskeægte verdensstjerne herhjemme i Danmark. Helena Christensen tilbringer traditionen tro sommeren i Danmark, hvor hun bruger meget af sin tid sammen med sin bedstemor Ketty, som forleden rundede imponerende 100 år.

Bloggeren Nikita Klæstrup smider tøjet hveranden dag. Og hurra for det, for vi bliver aldrig trætte af at kigge på hendes veldrejede krop.

Oliver Bjerrehuus' sexede ekskæreste Jackie Navarro fremviser en impnerende krop her sammen med sine tre børn. Som hun selv har født ...

Mikkel Kessler er en heldig mand. Lea Hvidt gjorde god figur, da hun smed tøjet på familieferien i Grækenland.

Skuespilleren med de tunesiske rødder holder lige nu ferie i Tunesien sammen med husbonden Samson. Hun kører den mere tækkelige elegante stil end sine medsøstre.

Endnu en af Oliver Bjerrehuus' tidligere erobringer viser sig frem på Instagram iført bikini. Gunnvør Dalsgaard har lige født eksparrets tredje barn, men det er altså ikke til at se.

Sponsoreret indhold