Nyheder13. december 2008

David Nielsen: Risikerer 3 års fængsel

Politiet har valgt at tiltale fodboldspilleren for vold efter han slog en medspiller bevidstløs
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/sh-461579-jpg.jpg

David Nielsen har ingen andre end sig selv at takke for, at der nu venter ham en retssag, som kan koste ham 3 år i brummen.

Fredag valgte anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi, ifølge B.T., at rejse tiltale mod OB-spilleren for vold. Vold, som han selv har indrømmet og beskrevet i sin bog "Sorte Svin", der udkom i november 2008.

I bogen beskriver 32-årige David Nielsen hvordan han slog sin medspiller Allan Gaarde bevidstløs en kold februar aften i 2005.

- Der er ikke noget, der stopper min hånd. Den flyver bare igennem kæben som en kniv igennem en pakke smør, der har stået ude hele dagen, lyder det i et afsnit af bogen.

Frygter at komme i fængsel

Og selvom fodboldspilleren tidligere har fortalt, at han ikke fortryder noget af det, han har indrømmet og afsløret i sin bog, er han ikke specielt begejstret for udsigten til at sidde i spjældet.

- Jeg vil da have det rigtig skidt med at ryge ind, sagde David Nielsen, da politiet i første omgang begyndte at interessere sig voldsepisoden.

Jobbet i fare

I David Nielsens nuværende klub OB er man også knap så begejstret for voldstiltalen og for første gang udtaler klubben sig negativt om spilleren. De håber faktisk på at komme af med ham så hurtigt, som muligt.

- Vi er lydhøre over for klubber, der vil købe David Nielsen, siger direktør Kim Brink til B.T. og betegner i øvrigt voldstiltalen som "yderst uheldigt" for klubben.

Det bliver dog nok lidt ligesom at sælge fluer til en kostald for David Nielsen vakte især opsigt med det afsnit i sin bog, hvor han fortæller, at han en gang gik på banen for at tabe, og at han er klar til at gøre det igen.

Sponsoreret indhold