Nyheder 1. maj 2018

David Andersen: Skilt efter bare otte måneder

Det blev til et ultrakort ægteskab for designeren David Andersen - han og eksmanden nåede ikke engang at fejre et-års bryllupsdag.
Foto: All Over Press

For otte måneder siden blev den populære designer David Andersen far for første gang til sønnen Elliot sammen med en god veninde.

Det var dog ikke det eneste milepæl i den nybagte fars liv. Blot to dage forinden havde han og kæresten Marco Bygmann giftet sig.

Det skulle dog vise sig at blive en kort fornøjelse – for her blot otte måneder senere bekræfter David Andersen over for SE og HØR, at parret er blevet skilt.

Artiklen fortsætter under billedet.

David Andersen og eksmanden Marco Bygmann mens de stadig var gift og forelskede. Foto: Arkiv

 

- Ja, det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden, fortæller den verdenskendte designer og fortsætter:

- Det er ingen hemmelighed, at det til tider er hårdt at have en lille baby – og det har nok kompliceret tingene, at der har været tre parter involveret, forklarer David Andersen og understreger, at det bestemt ikke har været en let beslutning.

I 2014 skiftede couture-designeren sin egen virksomhed ud med en stilling som kreativ direktør for Rosendahl.

Det betød dog ikke, at David var færdig med at designe smukke kjoler. Både Stine Bramsen og DRs pigekor har nemlig vist hans smukke kreationer frem sidenhen.

For kort tid siden vendte den 37-årige designer tilbage til arbejdet efter barsel med sin søn, og der bliver allerede arbejdet på en bog, en tøjkollektion for et nyt dansk brand og et par projekter, som David endnu ikke kan løfte sløret for.

Selvom det har været hårdt med en skilsmisse midt i babylykke og barsel, så er Elliot stadig hans ultimative lyspunkt.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke har været hårdt. Men jeg har det fint nu, og det ved jeg også, at min eksmand har. Han er allerede kommet videre, men han vil altid have en stor plads i mit hjerte, afslutter David Andersen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold