”Dating in the Dark”: Bitch-fight

Dan Tejsner var SE og HØR-manden i februar. Mandag aften er han single i \

Dan Tejsner var SE og HØR-manden i februar. Mandag aften er han single i "Dating in the Dark"

Foto: Flemming Nielsen

De kan intet se. Til gengæld kan de røre, føle, snakke og ikke mindst kysse. Sidstnævnte aktivitet bliver praktiseret en del mellem flere af deltagerne i mandagens afsnit af "Dating in the Dark", og det giver anledning til sure miner blandt de kvindelige deltagere - nærmere bestemt Camilla og Channie.

Læs også: Vi delte Lise Rønne

Manden, pigerne slås om, er Dan Tejsner fra Ballerup. 32 år, fraskilt med 2 børn, og så har han været ret afklædt SE og HØR-mand!"Dating in the Dark"-holdet: Dan står bagest i blå trøje, mens de kæmpende kvinder er Channie (nr. 2 fra højre) og Camilla (helt til højre)

Se også: Hvilken bil er bedst at knalde i?

Enhver mands drøm

- Jeg blev skilt i maj og har tabt 11 kilo siden. Det har gjort, at jeg har fået et selvtillids-boost, og så syntes jeg, det kunne være skægt at prøve, siger Dan om at være SE og HØR-mand.

Har du scoret piger på det?

- Der var mange kvinder, der skrev til mig på Facebook bagefter, og det var kun positive henvendelser, så det var da fedt. Men jeg har ikke scoret.

Du lander i et trekantdrama i aftenens afsnit af "Dating in the Dark". Hvordan var det?

- Det er jo enhver mands drøm, at flere piger slås om en. Men det skabte også lidt bøvl, fordi jeg skulle til at vælge, hvem jeg helst ville være sammen med. Det blev ekstra svært, fordi jeg kun havde set dem i dagslys 20 sekunder hver, siger Dan.

Hvem der blev valgt, og hvem der blev skrottet, kan ses i aften klokken 21 på Kanal 5.

Dan Tejsner som SE og HØR-mand i februar i år.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close