Nyheder18. februar 2013

Dar Salim: Tæt på depression

Den 34-årig skuespiller erkender, at han har levet sig for meget ind i sine roller
Dar Salim har i dag nemmere ved at lægge rollerne fra sig.
Dar Salim har i dag nemmere ved at lægge rollerne fra sig.
 Foto: Claus Poulsen



Den skarpskårne skuespiller har allerede slået sit navn fast med syvtommersøm, og i øjeblikket kan du se ham som fotografen Bo i tv-krimien 'Dicte'.

Men før erfaringen kom rigtig ind under huden på den 34-årige skuespiller, kæmpede han med at slippe rollen, når han havde fri.

Under indspilningerne til filmen "Gå med fred, Jamil" fra 2008, hvor Dar Salim spillede hovedrollen, snakkede han ikke med andre end dem, der var på settet.

Ulrik Wilbek: Ramt af depression
- Hver dag når jeg var færdig med optagelserne, så var jeg bare i min lejlighed. Jeg snakkede ikke med nogen, og jeg var enormt ked af det. Hvis jeg var gået til læge, så er jeg sikker på, at han havde diagnosticeret mig med depression, fortæller den mørke skuespiller, der ofte kom op og skændes med instruktøren.

- Jeg blev hurtigt sur på andre og ikke mindst mig selv, hvis jeg ikke synes, at de andre eller jeg selv gjorde, var godt nok. Men samtidig med, at jeg godt kunne se, at jeg var på vej ned af en farlig vej, så dyrkede jeg også den melankoli, fordi jeg kunne mærke, at jeg blev en bedre skuespiller af det, forklarer den 34-årige Dar Salim.

Dar Salim dyrkede vildskaben

I dag har erfaringen gjort, at han har nemmere ved at slippe rollen, når han kommer hjem, men han erkender, at han stadig dyrker roller, når han har fri.

- Under indspilningerne til "Games of Thrones", der var ingen tvivl om, at jeg dyrkede den vildskab, der var i serien. Når jeg havde fri, så var jeg da lidt mere højlydt, og jeg drak lidt flere øl, når jeg havde fri. Men det har jeg helt fint med. Så længe, jeg kan skelne, og det ikke går ud over andre, forklarer han.

Lise Nørgaard: Syg af depression





Sponsoreret indhold