Dansktop-stjerner: Du svigter din datter, Johnny!

Kandis-Johnnys datter er endt i en ny tragedie

Kandis-Johnnys datter er endt i en ny tragedie

Foto: Lars H. Laursen
Efter at Kandis-Johnnys 21-årige datter blev anholdt mandag morgen i forbindelse med et forsøg på rambuktyveri i hjembyen Hurup i Nordjylland, er der nu flere af dansktop-sangerens kolleger, der mener, at Kandis-Johnny svigter sin datter.

- Altså, hvis der er noget om det hele, så skal Johnny støtte sin datter og være med i retten. Lige meget om éns børn laver ditten eller datten, så er det éns børn, og man skal hjælpe dem det, man kan, siger Richard Ragnvald til SE og HØR.


ragnvald

Richard Ragnvald mener, at Kandis-Johnny burde have mødt op i retten for at støtte sin datter (Foto: Dan Mariegaard)

Men hendes kendte far, Kandis-Johnny, mødte ikke op i retten i Holstebro, da 21-årige Cecilie Hansen blev fremstillet i et timelangt grundlovsforhør.

Læs også: Kandis-Johnny udnyttet af kriminelle

Sangerens datter var tidligt mandag morgen blevet anholdt sammen med tre venner på 16, 20 og 25 år, efter de angiveligt havde forsøgt at bryde ind til den lokale guldsmed om natten ved at brage en stjålet traktor ind i butikkens facade. Indbruddet i guldsmedebutikken i Hurup gav dog ikke et stort udbytte, men gerningsmændene efterlod så mange spor, at politiet fandt frem gerningsmændende - heriblandt 20-årige Cecilie Hansen.

Mandag eftermiddag blev en grædende Cecilie Hansen så ført til retten i Holstebro - iført politiets blå badetøfler og eskorteret af tre betjente. Men hendes kendis-far eller andre medlemmer af familien mødte ikke op for at støtte den mørkhårede pige.

Det er langt fra første gang, at Kandis-Johnnys datter er på kanten med loven.

cecile

Kandis-Johnnys 21-årige datter blev mandag fremstillet i et grundlovsforhør (Foto: Kaspar Wenstrup)


SE og HØR har af flere omgange afsløret, at den mørkhårede datter har en kriminel omgangskreds. Dagen inden nytårsaften blev den 21-årige datter således anholdt sammen med to venner, efter de havde forsøgt at indløse nogle stjålne skrabelodder hos Statoil i Thisted. Lodderne stammede fra et indbrud hos Min Købmand i Hurup, der blev begået julenat.

Læs også: Kandis-Johnnys bil brugt i hjemmerøveri

SE og HØR har ligeledes kunnet fortælle, at dansktopsangerens sorte Ford Focus blev brugt som flugtbil, da datterens kriminelle venner i sommer begik to hjemmerøverier.

Trods de mange sager har Kandis-Johnny hele tiden afvist at kommentere sagen.

Mandagens grundlovsforhør varede i flere timer, og anklageren krævede alle fire varetægtsfængslet i fire uger. Dommeren valgte dog at løslade Kandis-Johnnys datter og den 20-årige TM. De to valgte i glæde og lettelse straks at omfavne hinanden, men glæden var kortvarig, eftersom politiet kærede beslutningen af den 20-årige og fik medhold af Vestre Landsret.

De to øvrige sigtede i sagen - 25-årige SN og 16-årige NR - er blevet varetægtsfængslet i fire uger, den 16-årige i surrogat.

Køb denne uges SE og HØR og læs det hele:

- Kolleger: Din datter skal til psykolog

- Ekskæresten står frem: Det er synd for hende

sh

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close