Nyheder20. august 2022

Dansker vinder vild lottogevinst

En heldig borger fra Odense har vundet 107 millioner kroner i Eurojackpot med en kupon, der var købt online
En mand drømmer om nye fuger, efter han i weekenden vandt i lotto. 
En mand drømmer om nye fuger, efter han i weekenden vandt i lotto.
 Foto: Pressefoto/danskespil

Fire uger efter, at danmarkshistoriens største lottogevinst blev uddelt, går endnu et trecifret millionbeløb til en heldig dansker.

En person fra Odense har vundet førstepræmiepuljen i Europjackpot og kan nu indkassere 107.000.000 kroner for en kupon, som vedkommende havde købt online.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse fredag aften.

- Det er helt vildt, at vi for anden gang på bare fire uger kan glæde endnu en dansker med en førstepræmie i Eurojackpot og en tilværelse som mangemillionær, siger Danske Spils administrerende direktør, Malene Mølgaard, i pressemeddelelsen.

I slutningen af juni stod en anden dansker med den helt rigtige kupon og kunne tage imod 759 millioner kroner som førstepræmien i Eurojackpot.

Det var den største danske lottogevinst nogensinde.

Spilselskabet vil kontakte odenseaneren, der har vundet 107 millioner. Vedkommende bliver tilbudt millionrådgivning, oplyser selskabet. En uddannet ansat vil ringe til en snak om, hvordan man bedst forholder sig og administrere en så stor gevinst.

- En tilværelse, som åbner op for mange nye muligheder, og også kan være en stor omvæltning. Vi oplever, at folk reagerer forskelligt, når de vinder store gevinster, men fælles for mange af dem er et ønske om at dele gevinsten med deres familie, siger Malene Mølgaard.

Sponsoreret indhold