Danske stjerner støtter jordskælvsofre

Medina har publiceret billedet her fra Røde Kors på sin Instagram-profil

Medina har publiceret billedet her fra Røde Kors på sin Instagram-profil

Foto: All Over Press/Instagram @officialmedinamusicLørdag lammede et voldsomt jordskælv Nepal, da det med sin styrke på 7,8 på richterskalaen spredte død og ødelæggelse i det asiatiske bjergland.

Onsdag har det officielle dødstal oversteget 5000 mennesker, mens over 10.000 er kvæstede. Endnu flere er efterladt hjemløse på grund af det voldsomme jordskælvs hærgen.

Nepal er derfor i undtagelsestilstand, og landet har desperat brug for hjælp. Og den hjælp vil en række danske kendisser nu give nepaleserne.

LÆS OGSÅ: Efter terror i Paris: Sådan hylder de kendte ytringsfriheden

- Støt ofrene for jordskælvet i Nepal. Sms JORDSKÆLV til 1240 og støt med 100 kroner plus almindelig sms-takst, står der således på et billede fra Røde Kors, som den danske producer Remee har lagt op på sin Instagram-profil.

Nøjagtig samme billede er at finde på den populære sangerinde Medinas Instagram-profil, og hun krydrer sågar billedet med et lille hjerte.

LÆS OGSÅ: Remee i Afrika

Også den danske musiker Aura Dione sender varme tanker mod det jordskælvsramte land mod øst.

- Mine tanker går til Nepal, skriver hun om et billede af en masse nepalesere, som sidder midt i en kæmpe ruin af murbrokker.

LÆS OGSÅ: Remee: - Afrika ændrede mit liv

Dødstallet forventes kun at stige i løbet af de næste dage, og hvis det når at overstige 8500 døde, er det den værste jordskælvskatastrofe nogensinde i Nepal.

Se Remees hilsen til nepaleserne her.

Og Medinas her.


❤️ @rodekorsdk

Et billede slået op af MEDINA (@officialmedinamusic) den 28. Apr 2015 kl. 10:17 PDTOg Aura Diones her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close