Nyheder9. september 2016

WAUW! Danske Nina Agdal kaster glans over Empire State Building

Leonardo DiCaprios danske kæreste hjælper fattige børn med at komme i skole
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08174097.jpg
 Foto: All Over Press)
Danske Nina Agdal fra Hillerød, der er kæreste med Oscar-vinderen, Leonardo DiCaprio, kaster nu sit smukke udseende ind i kampen for skoler og undervisning til børn i fattige, underudviklede lande. Torsdag blev den langbenede, smukke 24-årige dansker fotograferet fra alle vinkler i toppen af Empire State Building i New York City.
Hun var iklædt en olivengrøn kjole med et beige blomstret mønster, der stod godt til hendes solbrune hud. Se de dejlige billeder af Nina Agdal i Empire State Building i galleriet herunder: (Artiklen fortsætter under galleriet)

Nina Agdal 09092016

Anledningen var, at Nina Agdal lavede et fremstød for den globale velgørende institution 'Pencils of Promise', der arbejder for at sikre lige adgang til skolegang og uddannelse, selv om man er født i en mindre priviligeret del af verden.
I 'The Big Apple' har den danske Victoria's Secret-model samtidig travlt med modeugen i New York City, der finder sted i uge 36. Det er få måneder siden, at Leonardo DiCaprio og Nina Agdal bekræftede deres forhold.
I sommer har de været på ferie sammen flere gange. Dels i Hamptons uden for New York City dels i Malibu, på Bahamas og på Ibiza.

Sponsoreret indhold