Nyheder15. april 2017

Se billederne: Danske kendte flygter fra påskevejret

En lang række danske kendisser har hen over påsken skiftet det danske regnvejr ud med sydens sol.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/22.80066771.jpg
 Foto: All Over

Danskerne må i disse påskedage spejde langt efter solen og i stedet trække i regntøjet på vej til påskefrokosten.

Og måske er det de sløje vejrudsigter forud for påsken, der har fået en lang række danske kendisser til at springe om bord på et fly mod varmere himmelstrøg.

I hvert fald har flere danske kendte skiftet regn i Danmark ud med sol og sommer i syden.

Heriblandt den tidligere S.O.A.P.-sangerinde og model Saszeline Emanuelle Dreyer, der har pakket kufferten og taget sine to sønner med til ferieøen Ibiza.

Sangerinden har delt en række eksotiske feriebilleder på det sociale medie Instagram, hvor hun blandt andet forklarer, hvorfor det er så vigtigt for hende at rejse med sine sønner.

- Når jeg rejser og så kommer hjem, så er alting stadig det samme, men noget i vores hjerner er forandret. Og det ændrer alt, skriver Saszeline Emanuelle Dreyer til et af sine feriebilleder.

Også tv-baronesse Caroline Fleming, "Paradise"-vært Rikke Gøransson og tv-vært Emil Thorup er blandt de danske kendte, der tilbringer påsken langt fra Danmark, afslører de på Instagram.

Caroline Fleming fejrer i disse dage sønnen Alexanders 13-års fødselsdag i Dubai, mens Rikke Gøransson besøger Californien og Emil Thorup er på inspirationstur i Japan.

Tv-kok Claus Holm og hustruen er derimod taget til Venedig, hvor de nyder det italienske forår.

Sanger Mads Langer og vennerne befinder sig også i Californien, hvor de skal deltage i festivalen "Coachella Valley Music & Arts Festival".

Se kendissernes feriebilleder her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold