Nyheder29. oktober 2015

Danske filmanmelderne er glade for Bond

Allerede onsdag aften kom de første danske anmeldere med deres dom over Bond-filmen "Spectre"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bond1.jpg
 All Over Press

De udenlandske filmanmeldere har vist stor begejstring over den nye James Bond-film "Spectre", og det tyder på, at det også gælder de danske anmeldere.

De to store dagblade Jyllands-Posten og Politiken er allerede kommet med deres dom over filmen, der har dansk premiere fredag. Her kan man for fjerde gang se Daniel Craig i hovedrollen som den ikoniske James Bond alias Agent 007.

I Jyllands-Posten får filmen fem stjerner ud af seks stjerner af filmanmelder Katrine Sommer Boysen.

Hun kalder det ikke alene en fremragende Bond-film, men en fremragende film. Og det er ikke mindst filminstruktøren, Sam Mendes, fortjeneste.

- Sam Mendes har gjort det med Bond-universet, som Christopher Nolan formåede at gøre det med sine "Batman"-film. Aktualiseret en gammel kending og gjort ham og filmene bedre end nogensinde før, skriver hun.

[node:aller-related-content]

Filmanmelder hos Politiken Kim Skotte er knap så begejstret. Han mener filmen "Skyfall" var bedre end "Spectre". Han giver dog alligevel fire hjerter ud af seks.

- Craig (Daniel Craig red.) og instruktør Sam Mendes vil så gerne udvikle Bond og gøre ham menneskelig uden at fornærme alverdens Bond-disciple.

- Men det er svært at gøre en supermand til menneske uden at gøre både supermanden og mennesket til parodier, skriver Kim Skotte afslutningsvis.

Den 24. James Bond-film havde mandag aften gallapremiere i London og fredag har den dansk premiere i 120 biografer. Filmen varer to timer og 28 minutter.

Sponsoreret indhold