Nyheder14. juli 2016

Danske Casper er Hollywoods nye stjerne

Dansk skuespiller viser, at vejen fra relativt ukendt til verdensstjerne kan være relativt kort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper-crump-tarzan.jpg
 Foto: AOP

Listen over danske skuespillere, der har erobret Hollywood er lang. Og nu er endnu et navn føjet til det eksklusive selskab. Casper Crump havde roller i danske film og tv-serier.

I 2014 blev han tilbudt en af hovedrollerne i Anders Walters kortfilm ”Helium”, der senere vandt en Oscar. I et interview med Ekstra Bladet fortæller Casper Crump, at han var tæt på at takke nej til rollen, men skiftede mening da han havde læst manuskriptet. Tiden efter Oscar-triumfen brugte han på at mødes med amerikanske agenter.

Nu er han biografaktuel i storfilmen ”The Legend of Tarzan”, hvor den 38-årige skuespiller har en større birolle. Og han spiller skurken i ”Legends of Tomorrow”, hvor han blandt andre spiller sammen med ”Prison Break”-stjernerne Dominic Purcell og Wentworth Miller.

- Jeg måtte knibe mig selv i armen for at tro, at det var rigtigt. Her sad jeg ved et langbord lige ved siden af Samuel L. Jackson og de andre stjerner. Jeg tænkte: Det er for sindssygt det her, fortæller Casper til avisen om sin første læseprøve på Tarzan-filmen.

Se traileren til” The Legend of Tarzan” herunder:

“Legends of Tomorrow” kan blandt andet ses på streamingstjenesten Netflix

Sponsoreret indhold