Nyheder 5. april 2014

Dansk sangerinde starstruck af Sporty Spice

Se hvilken kendis, der har været fan af Melanie C og Spice Girls hele sin barndom.
Foto: Mikael Reick

Èn ting er at vinde en af de største og mest prestigefyldte danske priser. Noget andet er, at få den overrakt af ingen ringere end Melanie C fra Spice Girls, når man har været fan af gruppen, siden man var lille.

Men det var lige nøjagtigt, hvad der overgik popkometen Karen Marie Ørsted, der går under kunstnernavnet MØ, fredag aften.- Det er lige stort. Det er fuldstændigt vildt at vinde hovedprisen, det kan jeg slet ikke sætte ord på, men jeg har det på samme måde med, at det så er Melanie C, der overrakte den. Det er bare creme de la creme, siger MØ til Newspaq.

Den danske sangerinde MØ har været fan af Spice Girls i sin barndom. (Foto: All Over)- Der er sket mange vilde ting det sidste års tid, men jeg fik det virkelig sådan "Det kan ikke passe, det her!".- Det er for sindssygt at det skal overgå mig, fortæller hun.LÆS OGSÅ: Mathilde Falch smider tøjetDe 100.000 kroner, der følger med prisen, ved hun godt, hvad skal bruges på.

- De skal bruges til at fremme projektet. Man er jo ikke rig som musiker. Jeg vil bare gerne fremme min drøm, for hvad er vigtigere end éns drømme og håb for fremtiden, spørger sangerinden.

- Jeg drømmer jo bare om at gøre det bedre og bedre og vise, at der er en grund til, at folk har troet på mig, siger MØ, der først i år er udkommet med sit egentlige debutalbum.

- Det har været det bedste år i mit liv. Det har været sindssygt, og det har ændret mit liv. Det har været det mest fantastiske nogensinde, og jeg er så lykkelig, siger sangerinden, der flere gange fik krammet Melanie C og også fik masser af rosende ord med på vejen.LÆS OGSÅ: "X Factor"-Lucy: Derfor er vi på kontanthjælp- Du kan gøre det samme for unge piger, som vi gjorde for dig, lød beskeden fra Melanie C til MØ.Og det var ord, der næsten gav MØ tårer i øjnene.

- Der er jo ikke noget, jeg hellere vil, siger hun.

Newspaq

Sponsoreret indhold