Dansk sangerinde med i engelsk "X Factor"

Monique har udgivet fem albums i eget navn og prøver nu lykken i engelsk \

Monique har udgivet fem albums i eget navn og prøver nu lykken i engelsk "X Factor".

Foto: Mikael Rieck

Hvis du er dedikeret "X Factor"-fan og også ser den engelske version, så kan du måske se et velkendt ansigt i den kommende sæson. 

Sangeren Monique - der bærer efternavnet Spartalis - har nemlig været til audition i engelsk "X Factor". Det bekræfter sangeren i denne dags udgave af Ekstra Bladet

Det var fredag, at den 52-årige sanger stillede sig i køen af forhåbningsfulde sangspirer i den engelske by Birmingham.

- Jeg stod i køen præcis som alle andre og blev gennemblødt, men det var så fedt. Det gik rigtig godt, og jeg var helt høj bagefter, fortæller sangeren til Ekstra Bladet.  

Monique sang ikke for selveste Simon Cowell, men var til en såkaldt pre-audition.

Sangeren får først at vide, om hun er gået videre i slutningen af juli. 

I december kom det frem, at den danske udgave af "X Factor" efter 11 sæsoner hopper fra DR til TV 2

Indtil videre er Thomas Blachman bekræftet som en af dommerne, ligesom Sofie Linde fortsætter som vært på underholdningsprogrammet

- Vi glæder os til at kaste os over "X Factor" med friske kræfter. "X Factor" er Danmarks største underholdningsformat, som i den grad samler danskerne, og på den måde passer det rigtig godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje. Det ligger smukt i forlængelse af TV 2's fokus på at engagere danskerne og på alt det, vi deler, sagde TV 2's kanalchef, Lotte Lindegaard, dengang til TV 2 og tilføjede:

- TV 2 vil gerne samle danskerne om fælles oplevelser, og dansk kvalitetsindhold er rygraden i vores tilgang. Det omfatter i dén grad også de store underholdningsformater, der bringer folk sammen på tværs af aldersgrupper og geografi. Også derfor giver det god mening for TV 2 at sende "X Factor", der føjer sig fint til "Vild med dans", "Voice Junior" og "Danmark har Talent", sagde Lotte Lindegaard.

 
"X Factor" blev vist første gang på DR tilbage i 2008, hvor Martin Hedegaard fra Ørum vandt programmet. Siden har programmet udnævnt vindere som Ida, Thomas Ring, Sarah og senest Place on Earth. 
 
Det populære talentprogram er oprindelig udviklet af den britiske musikmogul Simon Cowell, der også selv optræder som dommer i både den amerikanske og britiske version. Her har vinderne ofte fået strålende karrierer efterfølgende. Det samme kan ikke ligefrem siges om den danske version. Her har vi ikke hørt meget til nogle af vinderne, efter at kameraerne blev slukket. 
 
 
TV 2s aftale om ’X Factor’ er indgået med Blu og Freemantle Media.
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close