Nyheder 5. april 2016

Dansk sanger får stripper i fødselsdagsgave

Den danske musiker Xander Linnet fik en stripper i fødselsdagsgave, da han mandag fyldte 28 år.
Foto: Thomas Laursen

Xander Linnet er mest af alt kendt for både at synge og skrive hjerteskærende sange om fortabt kærlighed. Senest har den blonde sanger udgivet nummeret "Man Kan Ikk Spole Tiden Tilbage", som han både selv har produceret og skrevet teksten til.

Nu har sangeren dog udgivet en video på sin Instagram-profil, der hverken omhandler hjertesorg eller ulykkelig kærlighed. I forbindelse med sin 28 års fødselsdag viser Xander Linnet i videoen en meget letpåklædt stripper, der lystigt danser til musikkens toner.

- Har lukket klubben i aften. Så der er Fifa og hygge til mine drenge, skriver Xander Linnet i billedteksten på sin Instagram-profil.

 

På sin Twitter-konto uddyber "Det Burde Ikk Være Sådan Her"-sangeren, at den dansende kvinde i videoen er en fødselsdagsgave fra en person ved navn Alice.

Det er over fem år siden, at Anne Linnets søn sidst udgav albummet "Over skyer, under vand", hvor blandt andet megahittet "Os to og mine lagner" var på. Det danske onlinemedie Frenzy skriver dog, at danske fans godt kan glæde sig, da hitmageren vender tilbage med mere musik i løbet af 2016.

Har lukket klubben i aften.. Så der er fifa og hygge til mine drenge #xanderholderdebedstefødselsdage

En video slået op af Xander Linnet (@xander0404) den

 

 

Sponsoreret indhold