Nyheder13. april 2016

Blev kun 27 år: Dansk rapper fundet død i Thailand

Den danske rapper og musikproducer Orhan Karaca – bedre kendt under sit kunstnernavn Orhan G – er blevet fundet død på et hotelværelse i Thailand blot dagen før hans 28 års fødselsdag. Nu kæmper familien for at få hans lig hjem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/koncert.jpg
 (Modelfoto: All Over)

Den danske rapper og musikproducer Orhan Karaca blev 11. april fundet død på sit hotelværelse i Thailand – blot dagen før at musikeren ville være fyyldt 28 år.

Orhan Karaca, der bedst kendes under sit kunstnernavn Orhan G, havde inden rejsen ikke tegnet en forsikring, og derfor står hans sørgende familie nu over for en kæmpe regning for at få hans lig fragtet hjem til Danmark.

Familie og venner har derfor startet en indsamling på Caremaker i håbet om at indsamle nok penge – i alt 100.000 kroner – så Orhan G kan blive fløjet hjem til Danmark.

- Da Orhan valgte at sove ind i Thailand, vil det koste familien næsten 100.000 at få ham bragt hjem. Derfor rækker vi nu en hånd ud til dem, så vi kan sørge for han kommer hjem hvor han høre til, og kan sove der hos dem for evigt. Får vi ham ikke hjem, bliver han brændt og begravet i Thailand, står der på -indsamlingssiden.

- Vi har brug for alt den hjælp vi kan, da Orhans eneste familie tilbage i Danmark, er hans faster, hans lillesøster og hans kæreste.

- Familien går igennem en hård tid, og vi vil så gerne hjælpe dem så meget vi kan. Alle donationer vil gøre en kæmpe forskel, står der videre.

Indsamlingen havde onsdag morgen nået 58.900 kroner.

Orhan G var ifølge Gaffa en del af det aalborgensiske hiphopmiljø, og han var en del af bandet HvadEvigt. Orhan G var ligeledes en dygtig freestyle-rapper. Både i 2007 og 2008 nåede han således til finalestævnet til MCs Fight Night.

De seneste år har han tilmed arbejdet som producer. Orhan G blev fundet død dagen før sin 28 års fødselsdag.

- Alle der kendte Orhan, vil huske ham som en intelligent, skarp, loyal, virkelig sjov mand, man altid kunne have lange sunde samtaler med. Han var dygtig med ord, og elskede musikken, har vennerne skrevet på indsamlingssiden.

Du kan give et bidrag til indsamlingen her.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_31.png

Sponsoreret indhold