Nyheder26. maj 2016

Dansk rapper fik opkald fra gammel veninde: - Du er blevet far

Den danske rapper Kaka, der slog igennem på Wafande-hittet ’Gi’ mig et smil’, fik et noget uventet opkald fra en gammel veninde for et års tid siden. – Du er blevet far, lød beskeden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaka_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Han havde brugt sit liv på lige dele koncerter og lige dele byture – men han savnede indhold og seriøsitet i sit liv.

Alligevel kom det formentlig som noget af en overraskelse, da den danske rapper Kaka, der slog igennem på Wafande-hittet ’Gi’ mig et smil’, fik et opkald fra en gammel veninde for et års tid siden.

Veninden kunne nemlig fortælle, at Kaka formentlig var far til hendes etårige datter.

- Jeg tog i studiet samme aften, og så flød tankerne bare. Jeg havde ikke skrevet en frisk sang i et år, da inspirationen kom væltende. At jeg har fået en datter har givet min hverdag fylde. I starten skulle jeg lige vænne mig til at skifte fra Kaka på scenen til at være far, når jeg kom hjem, fortæller Kaka til mx.dk og tilføjer:

Jeg er ikke kæreste med min datters mor, men vi er gode venner. Vi havde aldrig planlagt at skulle have et barn sammen, men det er hvad der sker, og heldigvis er det jo gået rigtig godt, siger Kaka til mx.dk.

I dag har Kaka – som også er en del af det såkaldte Donkey-hold, der også tæller Wafande og Phafar – så udgivet sit første regulære album ’Alle kigger’. Du kan høre en af de nye sange herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_89.png

Sponsoreret indhold