Nyheder17. september 2015

Dansk poptrio mister medlem

Poptrioen L.I.G.A må sige farvel til rapperen Feres Agwa, der har valgt at forlade bandet på grund af musikalske uenigheder.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_mg_4938_2_0.jpg
 Virgin Records

Den danske poptrio L.I.G.A har spillet på et hav af festivaler sommeren over, men nu er der skår i glæden hos den populære trio. Rapperen Feres Agwa forlader gruppen, der nu går fra tre til to medlemmer. Det skriver L.I.G.A på deres officielle Facebook-profil.

- Efter 3 fantastiske år som trio fortsætter L.I.G.A nu som en duo. Grundet uenighed om den musikalske linje i bandet, vil Nicky Russell og Ihan Haydar fortsætte L.I.G.A mens Feras Agwa vil prøve kræfter med nogle nye ting. Vi ønsker Feras alt det bedste!, skriver de.

Der er altså ingen grund til bekymring hos gruppens fans. Trommeslageren Ihan Haydar og forsangeren Nicky Russel fortsætter i bandet, og de ser begge frem til at optræde i løbet af efteråret.

- Vi glæder os helt vildt til at udgive meget mere musik og til at feste videre med jer her i efteråret!, skriver de på Facebook.

Urban-popgruppen L.I.G.A blev dannet i 2012 og er kendt for sangene "Skylder dig ik' noget", "Den første gang", og "Julia", der alle strøg til tops på de danske hitlister.

Trommeslageren Ihan Haydar blev lørdag kåret som årets ikon til The Voice 15 i Tivoli, og sidste år vandt bandet Gaffa-Prisen som årets nye danske navn.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold