Nyheder25. marts 2015

Dansk Oscar-vinder får drømmejob i Hollywood

Anders Walter kan sætte sig i instruktørstolen, når filmatisering af ”I Kill Giants”
Anders Walter blev et internationalt navn, da han vandt en Oscar. Her er han til overrækkelsen sammen med filmens producer
Anders Walter blev et internationalt navn, da han vandt en Oscar. Her er han til overrækkelsen sammen med filmens producer
 Foto: All Over PressSidste år imponerede og triumferede den danske instruktør Anders Walter, da han vandt en Oscar-statuette for bedste kortfilm for den rørende fortælling "Helium."

Nu fortsætter stjernestøvet med at drysse ned over den 37-årige charmør, der sætter sig i en international instruktørstol, når forfatteren Joe Kellys roman "I Kill Giants" skal filmatiseres.

LÆS OGSÅ: Dansk kortfilm vinder Oscar

Det annoncerede filmens producenter i en erklæring mandag, skriver underholdningssiden The Wrap.

- Vi føler begge meget stærkt, at Anders har dybden og visionen, som er nødvendig for at bringe den fantastiske historie og karaktererne fra "I Kill Giants" til live, siger filmselskabet Treehouse Pictures' præsident, Justin Nappi, der er meget imponeret over Walters enestående filmiske talent med at instruere unge skuespillere.

LÆS OGSÅ: Dansk Oscar-vinder på druk med Brad Pitt

- Anders har en unik forståelse for børn, og deres uhyggelige evne til at stå over for livets mest vanskelige udfordringer - som eksempelvis i "Helium," lyder det videre i erklæringen.

I den Oscar-vindende film "Helium" imponerede Walter ved at instruere den dengang kun syvårige Pelle Falk Krusbæk, der spillede rollen som den dødeligt syge dreng Alfred, der mener, at himmelen er kedeligt sted, og derfor opfinder fantasiriget Helium sammen med hospitalspedellen Enzo.

"I Kill Giants" bevæger sig inden for samme tematik, idet den handler en ung pige, hvis fantasi om onde monstre i hendes verden også kommer til live i den virkelige.

I øjeblikket er man stadig ved at finde skuespillerne, så indspilningerne kan begynde senere på året.

Sponsoreret indhold