Nyheder19. maj 2017

Dansk model blev fyret af Louis Vuitton: "Du er for tyk"

Den danske topmodel Ulrikke Louise Høyer blev fyret i sidste øjeblik af modegiganten. De mente, at hun var for "stor"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/31.2.20978535.jpg
 Foto: All Over

Et fantastisk modeshow i Japan endte som et sandt mareridt for den danske topmodel Ulrikke Louise Høyer.

Den 20-årige model skulle have gået et modeshow for Louis Vuitton i den japanske Kyoto, men hun blev fjernet fra showet, fordi hun var "for stor".

Og for tyk vil en normal dødelig aldrig kalde modellen, der til daglig bruger en størrelse 34-36 i tøj.

- Jeg var spændt på at tage til Japan og glad for at vide, at selvom jeg ikke var i min tyndeste "show-figur", så ville Louis Vuitton stadig have mig i deres show, skriver Ulrikke Høyer i et opslag på Facebook.

Men så vidt gik det ikke. Efter flere tøjprøver til showet, fik modellen pludselig den besked, at hun havde en meget "oppustet mave" og "oppustet hoved".

Derefter sagde chefen for castingen, at "Ulrikke skal kun drikke vand de næste 24 timer".

Det efterlod den danske topmodel i chok.

- Samme aften havde Louis Vuitton arrangeret en hyggelig middag med karoke for alle modeller. Jeg blev hjemme og sulten i min seng, fordi jeg ikke ville sidde og spise foran en kvinde, der lige har sagt, at jeg ikke behøvede mad, skriver Ulrikke i opslaget.

Og på trods af, at den danske model havde fastet, var det stadig ikke godt nok for modegiganten, der valgte at fyre hende fra showet.

Modellen slår også fast, at hendes facebookopslag ikke handlede om misundelse over at være valgt fra.

- Jeg kan ikke acceptere "normalen" i denne opførsel. De finder nydelse i at have magten over unge piger og vil gå til det yderste for at tvinge dig til at få en spiseforstyrrels, skriver Ulrikke, der er glad for at være 20 år og ikke 15 og usikker.

Sponsoreret indhold