Dansk instruktør i voldsomme sexscener

Hun rejste fra Dragstrup i Nordsjælland til New York, da hun var bare 15 år. Her blev hun med sine lange lemmer og smukke vandblå øjne hurtigt en eftertragtet topmodel.

I 2002 overraskede danske Rie så alle, da hun var den ene pige i en af filmhistoriens mest berømte lesbiske scener i stjerneinstruktøren Brian de Palmas film "Femme Fatale".

Siden dengang har den flotte pige været med i flere andre småfilm, ligesom hun selv har instrueret kortfilm, malet og lavet en erotisk bog med titlen "Grafiske historier".

Og nu er hun der så igen. Ved filmfestivalen i Berlin præsenterede hun forleden sin nyeste film "Human Zoo", hvor hun også selv spiller hovedrollen som den halvt albanske/halvt serbiske Adria.

Filmen er fuld af vold og ikke mindst fuld af voldsomme sexscener, hvor Rie får den på alle mulige måder alle tænkelige steder, og ifølge Ekstra Bladets filmreporter Kim Kastrup fik det chokerende drama kæmpe klapsalver, da den blev vist ved festivalen.

Lækker, men ludfattig

Succesen kan dog endnu ikke ses på Rie Rasmussens bankbog, så den frække instruktør blev nødt til at flytte hjem og sove på sofaen i sin fars lejlighed på Frederiksberg i København for nylig.

Men i Berlin lykkedes det hende så til gengæld at mødes med Peter Aalbæk, der ifølge Ekstra Bladet blev så betaget af den labre dansker, at han lovede alvorligt at overveje at finansiere hendes næste projekt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close